Księgarnia internetowa Solaris - Fantastyka ze świata i okolic
Dobre Miasto.org Forum Dobre Miasto.org
www.dobremiasto.org

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
SMIECH UTRATA WAGI REZULTAT
Autor Wiadomość
Myszolap Płeć:Mężczyzna
Komandor Rycerzy
Komandor Rycerzy

PostWysłany: Czw Lut 18, 2010 2:46 pm   SMIECH UTRATA WAGI REZULTAT Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

Witam,
Po pierwsze to jestem Grzesiek Suszę zęby prowadze treningi w stylu BOOT CAMPS w UK i trenuje ludzi na silowni, z dobrymi rezultatami.
Za kilka miesiecy bede na okolo dwa tygodnie w Dobrym Miescie i zamiast znow biegac samemu wieczorami codziennie (co i tak pewnie bede robil) zastanawiam sie czy nie chcecie miec cwiczen w parku, godzine dziennie, dwa tygodnie przygotuje was wytrzymalosciowo a pozniej mozecie sami przychodzic, jak wam uloze reszte treningow albo kontynuowac samemu?
co myslicie?
Chce poznac opinie i zebrac grupe 10-20 osob, ktore moga przyjsc z rana na godzine lub wieczorem, lub rano i wieczorem.

Wpadlem na ten pomysl, poniewaz kultura fizyczna i dbanie o wlasne zdrowie, stan umyslu i samoocene jest nieco w tyle wg mnie w miescie i jezeli w grupie mozna miec troche smiechu, duzo potu i sie swietnie czuc, to ja jestem za!
Zajecia beda darmowe lub platne (platnosc jest tylko dlatego, nie chce by ludzie przychodzili tracic sobie czas, naprawde nie chcac zmiany) na pewno cena bedzie mniejsza niz wyjscie do klubu raz na tydzien.

Wiec, jezeli masz pragnienie by zmienic swoje cialo, by zmienic sposob postrzegania na rzeczy, na jedzenie, by dowiedziec sie, jak wyciszyc sie w sobie i czesciej sie usmiechac, dolacz!
Wiem, ze to moze byc temat wstydliwy, cwiczyc w parku, ale pamietajcie wstyd powinno byc temu co nic nie robi!

Opinie?

PS. wiem,ze post jest chaotyczny, ale przelalem swoje mysli od razu na klawiature Mruga 2
Dzieki
www.deforge.co.uk

Numer Gadu-Gadu
5533852

czak Płeć:Mężczyzna
Wojownik Zakonu po kilku bitwach

PostWysłany: Czw Lut 18, 2010 8:40 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

ja jestem za, oczywiscie za darmo Smile wg mnie 10-20 osob bedzie ciezko zebrac (podobnie jak ciezko jest zebrac co tydzien sklad na hale), ale 5 to juz bedzie sukces. pozdro
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1970435

Komandor Rycerzy
Komandor Rycerzy

PostWysłany: Pią Lut 19, 2010 3:13 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

Super, ze jest odzew. 5 osob zbierasz ciezko bo masz zawezone krytria(wiek 20 kilka latek, mezczyzna)

Ja chce kobiety i mezczyzn wiek od 16 do 60 lat, wiec moze bedzie wiecej Mruga 2

Ja bede na koniec czerwca/poczatek lipca, do tego czasu zobaczymy czy bedzie sens cos robic, jezeli nie wypali to nadal bede codziennie cwiczyl,jezeli wypali bede mega zadowolony, ze cos od siebie dalem.

Pozdrawiam

Numer Gadu-Gadu
5533852

*#?!
Aspirant
Aspirant

PostWysłany: Sob Lut 20, 2010 1:37 am    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

PRO Active Time
No Pein - No Gein
Tup tup! Tup tup!
Dopisz mnie do listy Suszę zęby

Yvonne Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob Lut 20, 2010 4:26 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

haaa!!! super pomysł, mam nadzieje, że wypali i zbierzesz tyle ludziska ile Ci trzeba. Ja bardzo chętnie, ale nie wiem jak u mnie będzie z czasem wolnym jeżeli chodzi o te konkretne miesiące bo mam nienormowany czas pracy:) ale postaram się ogarnąć i dam odpowiedz w miarę jak najwcześniej. Pozdrowienia mięśniaki Język
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Humans_agony Płeć:Mężczyzna
Blogoslawiony Rycerz Zakonu
Blogoslawiony Rycerz Zakonu

PostWysłany: Pon Lut 22, 2010 6:23 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

Mnie też dopisuj U?miech... Brzuch mi kurna rośnie od siedzenia przy kompie Mruga 2

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2400736

Komandor Rycerzy
Komandor Rycerzy

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 9:09 am    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

Podpiszcie umowe na trase koncertowa i przestaniesz tyle siedziec przed monitorem Mruga 2
Ok, zbierajcie ludzie to moze naprawde cos z tego wyjdzie!

[ Dodano: Pią Kwi 30, 2010 1:07 am ]
http://www.mirror.co.uk/life-style/dieting/2010/04/16/how-losing-7-stone-gave-me-a-new-career-115875-22188802/

Cwiczenia w parku zaczynaja sie w pierwszej polowie lipca, zapisy prosze kierowac na maila. Ilosc miejsc ograniczona, musze zobaczyc czy beda chetni Mruga 2

Numer Gadu-Gadu
5533852

Odpowiedz do tematu