Księgarnia internetowa Solaris - Fantastyka ze świata i okolic
Dobre Miasto.org Forum Dobre Miasto.org
www.dobremiasto.org

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
prawko
Autor Wiadomość
roger
Aspirant
Aspirant

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 11:12 am    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

no śmigam śmigam, dopiero zacząłem U?miech...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Wujek Płeć:Mężczyzna
Wielki Palladyn Zakonu
Wielki Palladyn Zakonu

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 10:59 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

ja osobiście rowniez robilem prawo jazdy w perfekcie, bylo to ponad dwa i pol roku temu... niby wszystko super ekstra ale nie wrocilbym nigdy do tej szkoly tylko i wylacznie ze wzgledu na szefa (mialem z nim tylko kilka lekcji - dwie czy trzy). Racja - potrafia uczyc sieroty, ale chyba tylko te ktore im odpowiadaja. Nie wiem czym podpadlem szefowi bo zawsze bylem mily (taki juz jestem hehehe), a ten jak sie na mnie nie wydrze w samochodzie na lubelskiej w olsztynie... normalnie masakra. a dlaczego sie darl? a dlatego ze za wolno jade... i to nie tak ze zwraca uwage... darl jape jak cie moge, a po wszystkim milczal az do powrotu do dobrego miasta. do konca zycia tego nie zapomne. w zebach im przynioslem te 1400 za prawo jazdy i zapamietam po nich brak profesjonalizmu (mowie tylko o "szeryfie" - reszta jest ugodowa). i tak zdalem za pierwszym (cudem).

"Młodzieży... I ja widzę się jako młodego... Musimy się uczyć i uczyć się dużo. Nie jesteśmy tu żeby mówić, że bolą mnie oczy, że nie lubię czytać, że czuję się zmęczony, że nie mam okularów, że mam za dużo strażników, że dzieci nie pozwalają mi spać... Wszystkie te rzeczy, które mówią ludzie. Musimy się uczyć ze wszystkich sił."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1208247

WHT Płeć:Mężczyzna
Mniejszy Palladyn Zakonu
Mniejszy Palladyn Zakonu

PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 12:34 am    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

Hehehe, rzeczywiscie ten 'szeryf' jest jakis taki nierozgarniety momentami. Pamietam kilka wykladow na ktorych lezalem ze smiechu, a jazde z nim mialem tylko raz ale za to jaka. Jezdzilem Fiatem Punto pierwszej generacji, ktorym jezdzil jeszcze moj brat (lat 26) w tej samej szkolce podczas, gdy ja mialem 18. Suszę zęby Kierunkowskaz nie wracal, gazem smierdzialo, wycieraczki byly przyklejone do szyby a biegi byly ulozone w literke "O", czyli zamieszaj a cos wejdzie. Suszę zęby

Numer Gadu-Gadu
8760067

Myszolap Płeć:Mężczyzna
Komandor Rycerzy
Komandor Rycerzy

PostWysłany: Pią Sie 28, 2009 6:16 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

WHT napisał/a:
Hehehe, rzeczywiscie ten 'szeryf' jest jakis taki nierozgarniety momentami. Pamietam kilka wykladow na ktorych lezalem ze smiechu, a jazde z nim mialem tylko raz ale za to jaka. Jezdzilem Fiatem Punto pierwszej generacji, ktorym jezdzil jeszcze moj brat (lat 26) w tej samej szkolce podczas, gdy ja mialem 18. Suszę zęby Kierunkowskaz nie wracal, gazem smierdzialo, wycieraczki byly przyklejone do szyby a biegi byly ulozone w literke "O", czyli zamieszaj a cos wejdzie. Suszę zęby

Moze szli wedle zasady, 'nauczysz sie na tym na wszystkim pojedziesz' Mr. Green
PS. dzis kumpel z pracy kupil M3 i mialem przejazdzke, decyzja: chce M3 Nie powiem! (omg)

Numer Gadu-Gadu
5533852

WHT Płeć:Mężczyzna
Mniejszy Palladyn Zakonu
Mniejszy Palladyn Zakonu

PostWysłany: Sro Wrz 23, 2009 4:15 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

Ktora generacja Mki?

Numer Gadu-Gadu
8760067

roger
Aspirant
Aspirant

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 10:52 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

ja juz wyjeżdziłem wszystkie godziny i czekam na egzam. ogólnie polecam expert instruktorzy spoko, bezstresowa jazda w miłej atmosferze U?miech...

[ Dodano: Pią Paź 16, 2009 11:12 pm ]
no i zdany za pierwszym podejściem Suszę zęby
Powrót do góry

Sławoo
Aspirant
Aspirant

PostWysłany: Sob Lip 10, 2010 9:21 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

Siema,ja robiłem teraz prawko na kat A w Perfekcie u Gadzińskiego.Kurs na tę kategorię prowadzi jego syn Kamil i powiem ci że było ok.Jeśli chodzi o kasę to można się dogadać,już po 10 godz poszedłem na egzamin i zdałem bez problemu, byłem dobrze przygotowany z jazdy bo testy to wiesz każdy musi się nauczyć sam.Jeśli chodzi o kat B to moja żona teraz u nich chodzi na kurs i też nie narzeka.Pozdro
Powrót do góry

Yvonne Płeć:Kobieta
Wojownik Zakonu po kilku bitwach
Wojownik Zakonu po kilku bitwach

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 3:24 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

polecam Perfekt zdałam za pierwszym razem bez problemu testy jak i jazdę, potrafią nauczyć i są przede wszystkim bardzo cierpliwi U?miech... tym bardziej, że jeżeli chodzi o mnie wsiadałam z instruktorem za kierownicę pierwszy raz w życiu i mieli ze mnie niezły ubaw po pachy ale odpaliłam, dwa razy szarpnęło i pojechałam w siną dal:P, zawsze się bałam jazdy samochodem ale sytuacja zmusiła do zrobienia prawka także polecam Gadzińskich zdecydowanie, a co do kasy wiem od ludzi zdających ze mną, że rozłożą należność nawet na raty kwestia dogadania U?miech... życzę powodzenia i zdania za pierwszym razem, wtedy zdecydowanie mniejsze ryzyko choroby psychicznej U?miech...

a tak na marginesie dlaczego ja jeszcze nie mam mieczyków, szabelki i tym podobnych blee więcej się tu nie pojawię Język

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu