ja osobiście rowniez robilem prawo jazdy w perfekcie, bylo to ponad dwa i pol roku temu... niby wszystko super ekstra ale nie wrocilbym nigdy do tej szkoly tylko i wylacznie ze wzgledu na szefa (mialem z nim tylko kilka lekcji - dwie czy trzy). Racja - potrafia uczyc sieroty, ale chyba tylko te ktore im odpowiadaja. Nie wiem czym podpadlem szefowi bo zawsze bylem mily (taki juz jestem hehehe), a ten jak sie na mnie nie wydrze w samochodzie na lubelskiej w olsztynie... normalnie masakra. a dlaczego sie darl? a dlatego ze za wolno jade... i to nie tak ze zwraca uwage... darl jape jak cie moge, a po wszystkim milczal az do powrotu do dobrego miasta. do konca zycia tego nie zapomne. w zebach im przynioslem te 1400 za prawo jazdy i zapamietam po nich brak profesjonalizmu (mowie tylko o "szeryfie" - reszta jest ugodowa). i tak zdalem za pierwszym (cudem).
_________________ Solidarna Polska to wolna Polska...
"Młodzieży... I ja widzę się jako młodego... Musimy się uczyć i uczyć się dużo. Nie jesteśmy tu żeby mówić, że bolą mnie oczy, że nie lubię czytać, że czuję się zmęczony, że nie mam okularów, że mam za dużo strażników, że dzieci nie pozwalają mi spać... Wszystkie te rzeczy, które mówią ludzie. Musimy się uczyć ze wszystkich sił."
Wiek: 21 Dołączył: 28 Lip 2004 Posty: 357 Skąd: Brak danych
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 12:34 am
Hehehe, rzeczywiscie ten 'szeryf' jest jakis taki nierozgarniety momentami. Pamietam kilka wykladow na ktorych lezalem ze smiechu, a jazde z nim mialem tylko raz ale za to jaka. Jezdzilem Fiatem Punto pierwszej generacji, ktorym jezdzil jeszcze moj brat (lat 26) w tej samej szkolce podczas, gdy ja mialem 18. Kierunkowskaz nie wracal, gazem smierdzialo, wycieraczki byly przyklejone do szyby a biegi byly ulozone w literke "O", czyli zamieszaj a cos wejdzie.
Wiek: 25 Dołączył: 19 Maj 2004 Posty: 144 Skąd: Thame, UK
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 6:16 pm
WHT napisał/a:
Hehehe, rzeczywiscie ten 'szeryf' jest jakis taki nierozgarniety momentami. Pamietam kilka wykladow na ktorych lezalem ze smiechu, a jazde z nim mialem tylko raz ale za to jaka. Jezdzilem Fiatem Punto pierwszej generacji, ktorym jezdzil jeszcze moj brat (lat 26) w tej samej szkolce podczas, gdy ja mialem 18. Kierunkowskaz nie wracal, gazem smierdzialo, wycieraczki byly przyklejone do szyby a biegi byly ulozone w literke "O", czyli zamieszaj a cos wejdzie.
Moze szli wedle zasady, 'nauczysz sie na tym na wszystkim pojedziesz'
PS. dzis kumpel z pracy kupil M3 i mialem przejazdzke, decyzja: chce M3
_________________ "Ortodoksyjno?ć to niemy?lenie, brak potrzeby my?lenia, ortodoksyjno?ć to nie?wiadomo?ć" George Orwell - "1984"
Siema,ja robiłem teraz prawko na kat A w Perfekcie u Gadzińskiego.Kurs na tę kategorię prowadzi jego syn Kamil i powiem ci że było ok.Jeśli chodzi o kasę to można się dogadać,już po 10 godz poszedłem na egzamin i zdałem bez problemu, byłem dobrze przygotowany z jazdy bo testy to wiesz każdy musi się nauczyć sam.Jeśli chodzi o kat B to moja żona teraz u nich chodzi na kurs i też nie narzeka.Pozdro
polecam Perfekt zdałam za pierwszym razem bez problemu testy jak i jazdę, potrafią nauczyć i są przede wszystkim bardzo cierpliwi tym bardziej, że jeżeli chodzi o mnie wsiadałam z instruktorem za kierownicę pierwszy raz w życiu i mieli ze mnie niezły ubaw po pachy ale odpaliłam, dwa razy szarpnęło i pojechałam w siną dal:P, zawsze się bałam jazdy samochodem ale sytuacja zmusiła do zrobienia prawka także polecam Gadzińskich zdecydowanie, a co do kasy wiem od ludzi zdających ze mną, że rozłożą należność nawet na raty kwestia dogadania życzę powodzenia i zdania za pierwszym razem, wtedy zdecydowanie mniejsze ryzyko choroby psychicznej
a tak na marginesie dlaczego ja jeszcze nie mam mieczyków, szabelki i tym podobnych blee więcej się tu nie pojawię
_________________ Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, kiedy własne wisi Ci nad głową....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum