Owszem, wygląda to okropnie, ale szczerze mówiąc, to nie widziałam miasta, które byłoby idealnie czyste i zadbane. Więc nie narzekajmy tyle, bo i tak jest lepiej niż kiedyś
Dlatego mój tytuł postu brzmi tak a nie inaczej "bez komentarza" bo zdaję sobie sprawę, że moje wywody i tak nic tu nie pomogą ale cieszy mnie to , iż ludzie naszego miasta mają świadomość o takich brudnych miejscach a i oczywiście mam cichą nadzieję, że te zdjęcia obejrzy ktoś kto zareaguje w odpowiedni sposób. Głównie chodzi mi o właściciela budynku bo muszę napisać, że zdjęcia, które tu wrzuciłam nie budzą jeszcze takiej grozy jak stan budynku umieszczonego na zdjęciach, gzyms wali się, ściany pękają, szyby w oknach powybijane a resztki szkła sterczą i tylko patrzeć kiedy spadną na kogoś i dojdzie do tragedii. Chcąc to wszystko opisać jak to "coś" wygląda to zabrakło by czasu i dnia. Najlepiej gdyby instytucje odpowiedzialne za porządek naszego miasta zobaczyły to na własne oczy bo wydaję mi się, że posty, komentarze, zdjęcia i żale nie pomogą.
_________________ Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, kiedy własne wisi Ci nad głową....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum