Wiecie co? To miasto schodzi na psy jeśli chodzi o imprezy kulturalne...Miazga jest jakaś, hehe. Jestem do tego przyzwyczajony w sumie, ale chciałbym zadać w powietrze pytanko (w powietrze, bo było już wiele razy zadawane - bezskutecznie) - gdzie są animatorzy kultury w naszym mieście? Czy CK ma jakiś plan na zagospodarowanie czasu w sezonie letnim, czy dalej Rodziny Muzykujące inaczej i poza tym czarna dupa?
Brawo dla młodzieży organizującej Dobremiastock, fajna inicjatywa.
Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2004 Posty: 304 Skąd: jasne, że Dobre
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 6:17 pm
"Nic!" haha Dobre. Przynajmniej będzie czas na smakowite grillowanie, a nie jakieś łażenie po imprezach Ja mam co robić niestety i nie należy to do przyjemnych czynności, więc nawet się cieszę, że moje miasto niczego nie zorganizowało, nie będę musiała sobie niczego odmawiać.
_________________ "Kobieta musi być złem - szczęśliwy, kto wziął zło najmniejsze."
Brawo, jednak nasze miasto się czymś wyróżnia od innych. Niestety kalendarz CK jest tak wypełniony imprezami w tym roku że nie da już się nic więcej wcisnąć. Urząd Miasta jest za prorodzinnym spędzaniem czasu tak więc grill jak najbardziej i spacery po lesie.
hmm a jakieś zainteresowanie moją osobą? uzasadnij dlaczego zazwyczaj na co dzień tak nie wyglądam , zdarza się, że wyglądam gorzej ale ogólnie lubię pomalować coś na czerwono a niebieski to tak od święta
_________________ Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, kiedy własne wisi Ci nad głową....
Wiek: 25 Dołączył: 01 Kwi 2004 Posty: 1461 Skąd: Stolec_a, czasem Good Village
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 12:00 pm
Nie zadaniem władzy samorządowej jest organizowanie czasu wolnego obywatelom . Praktyka pokazuje, że dobre efekty daje co najwyżej pomoc w organizacji, czego najbliższym przykładem inicjatywy od Ręką Dzieło, a patrząc dalej - np. Open'er w Gdyni, czy też ogólniej - wszelkie większe koncerty na obiektach typu lotnisko, bądź stadion.
Zresztą chyba raczej nie ma raczej co płakać, że nie było kolejnego 'zajebistego' szalonego melanżu w parku
Wiek: 25 Dołączył: 19 Maj 2004 Posty: 144 Skąd: Thame, UK
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 5:16 am
Yvonne napisał/a:
hmm a jakieś zainteresowanie moją osobą? uzasadnij dlaczego zazwyczaj na co dzień tak nie wyglądam , zdarza się, że wyglądam gorzej ale ogólnie lubię pomalować coś na czerwono a niebieski to tak od święta
Swietna fotka, byla
_________________ "Ortodoksyjno?ć to niemy?lenie, brak potrzeby my?lenia, ortodoksyjno?ć to nie?wiadomo?ć" George Orwell - "1984"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum