Jak oceniasz prace naszych radnych ? (głosowac moga tylko zarejestrowani uzytkownicy)
Pozytywnie
20%
[ 5 ]
Negatywnie
60%
[ 15 ]
Nie mam zdania na ten temat
20%
[ 5 ]
Głosowań: 25
Wszystkich Głosów: 25
Autor
Wiadomość
jojo Gość
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 1:41 pm DM mały pierdolnik...
Na początku zaznaczam że nie mieszkam i nigdy nie mieszkałem w waszym mieście a czytam te opowieści ze zwykłej ciekawości i dla rozweselenia i zauważam wielce zabawne zależności tj im mniejsza dziura tym więcej w niej syfu. Wydawałoby się że taka mała popierdułka z dala od wielkomiejskiego zgiełku może dać tylko radość i przyjemność z zamieszkiwania jej nic bardziej mylnego bo skoro w telewizji ciągle o kaczorach mówią to i my jakiś bajzel u siebie mieć musimy coś tam zawsze znajdziemy o czymś tam pogadamy uśmiechy przeanalizujemy a może też niechcący dupę poliżemy tylko ludzie PO CO WAM TO WSZYSTKO? Na prawdę kręci was to gówna roztrząsanie? Małe jest piękne tylko żeby zadupiem nie trącało...
Zuzanna Gość
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 2:44 pm
Jijo, proponuję, żebyś te swoje niewymownie inteligentne komentarze rozsyłał w swoim pierdolniku (to cytat).
Wiek: 25 Dołączył: 01 Kwi 2004 Posty: 1461 Skąd: Stolec_a, czasem Good Village
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 9:58 pm
Jojo, ale [zwlaszcza] w tym temacie nie wypowiadaja sie zazwyczaj tzw. 'zwykli mieszkancy', tylko raczej osoby, ktorym daleko brakuje do bezstronnosci. I mam nadzieje, ze wlasnie ow zwykly mieszkaniec ma te wszelkie gierki, raczej miernej jakosci, gdzies [noo, ja mam ]. Nikt, kto ma chociaz odrobine rozsadku w glowie, nie lyknie tekstow o tym, ze burmistrz klamie, a ktorys z radnych to zacietrewiony oszolom. Bo czy ktokolwiek wierzy nieznajomemu na slowo? Coz, mi mama dawno temu powiedziala, zeby nie wierzyc i mysle, ze wiele mam tak powiedzialo swoim dzieciom - to jest naturalne i proste. No, ale nie zamierzam zabronic krzykaczom krzyczec - zawsze fajnie sie posmiac .
Poza tym, kto mowi, ze wielkomiejski zgielk nie moze dac radosci i przyjemnosci ?
Wysłany: Sro Mar 08, 2006 8:29 am
No to trochę zaczynam kumać ten wątek to przedłużenie obrad w wersji weneckiego karnawału (w maskach na twarzach) tylko nigdy nie skumam kto jest kto a może bardziej zorientowani dołączą jakąś ściągę będzie jeszcze weselej może na początek OBSERVER jakieś skojarzenia?
Acha jeszcze do tej Pani Z (chyba bo może też przebieraniec) to forum publiczne więc i papuas może o waszej mieścinie poczytać i coś dopisać...
No proszę...i już jest weselej...
ale...Jojo...pomyśl, o czym niby można pisac na tym forum? co jak nie nasza kochana rada (tzn zasiadający w niej obywatele) dostarczy nam tyle radości...i tylu wzruszeń...heheheheheheh
Hmmm..tak myślę....może Jojo zaproponuj jakis temat...hihihi...tylko taki, zeby i papuasi mogli go poczytać, zrozumieć i nawet jakiś komentarz może dodać...hihihih
Pozdrawiam.
A co do zdjęcia masek...hmm... pomysł dobry...ale chyba niektórzy piszący tu nie będa na tyle odważni, zeby sie ujawnić...i będą to niestety akurat ci, których tożsamośc poznalibysmy najchętniej...
_________________ ...lata doświadczeń i eksperymentów, pozwalają mi bez cienia wątpliwośći potwierdzić prawdziwość stwierdzenia, iż NA DOBRY BROWAREK NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO...
jojo Gość
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 1:06 pm
a ja myślałem raczej o typowaniu przez innych, zgadywaniu kto jest kto a nie o przyznawaniu się bo to na pewno by nie przeszło, co do papuasów to nazwa ta brzmi świetnie ale za cholerę nie kojarzę w jakim oni języku mogą się porozumiewać ale przy bełkocie bardzo poważnych wypowiedzi na tematy bardzo poważne myślę że i język papuasów wypadłby nieźle, co do rady to czytam o KILKU jak rozumiem najbardziej wpływowych osobach ale rada liczy chyba więcej osób czy nie lepiej zamiast wałkować pyskówki dwóch czy też trzech panów to zdopingować konstruktywną krytyką pozostałych radnych? a może się mylę może cała rada zapieprza aż furczy a tylko ci pyskacze nic nie robią tylko się kłócą? acha jeszcze o tej Pani Z zapomniałem: wszystkiego najlepszego z okazji WCZORAJSZEGO DNIA... i pytanie czy dobrze kojarzę ZUZANNĘ z J-23?
Zuzanna Gość
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 2:09 pm
Za życzenia dziękuję, choć nie obchodzę tego święta. Trochę mi to pachnie minionym ustrojem. Mylisz się, ja nie jestem j-23, a ty z pewnością nie jesteś biernym, oddalonym obsewatorem. Za bardzo się angażujesz. I nawet rozumiem, dlaczego sie podajesz nie za tego, kim jesteś. Niby tak obiektywnie , na podstawie samych tylko wpisów wyrobiłeś sobie tek mocno ugruntowane zdanie na temay jednej opcj? A jeśli nawet- to nie zastanawia cię fakt, dlaczego tak wiele 0osób wypowiada sie krytycznie na temat burmistrza i jego kliki?Jeśli rzeczywiście jeteś tylko obserwatore, prponuje doskładnie zapoznać się z faktami, a dopiero potem wypowiadać.
Pa,Pa!!
Jojo...masz rację, komentuje się tu pyskówki (trafna nazwa!) kilku tylko członków rady, ale powiedz sam, co ciekawego i godnego uwagi jest w milczeniu pozostałych? I czy naprawdę wierzysz ze "konstruktywna krytyka" na tym forum zmotywuje ich do lepszej pracy (czy może w ogóle do pracy)?
No ale z drugiej strony to moze i lepiej...bo jak teraz patrzę na pracę tych od pyskówek, to boję się pomyśleć co by się działo jakby i pozostali zaczęli tak samo...hihihiih..
Aaaa....Zuzanna...jestem pewny ze mylisz się co do Jojo.
Pozdrawiam.
_________________ ...lata doświadczeń i eksperymentów, pozwalają mi bez cienia wątpliwośći potwierdzić prawdziwość stwierdzenia, iż NA DOBRY BROWAREK NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO...
Wars Gość
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 9:26 pm
"Jeżeli jesteś mieszkańcem powiatu olsztyńskiego i chcesz zapytać o coś władze(Burmistrza;wójta;komendanta policji;prezesa spółdzielni mieszkaniowej)
MOŻESZ TO ZROBIĆ ZA POSREDNICTWEM 'NASZEJ WARMII' tygodnika powiatu olsztyńskiego,ukazującego się w czwartki z "Gazetą Olsztyńską"
- wystarczy zadzwonić w godzinach 8-17 pod numer telefonu 089 539 76 40 lub
089 539 76 48
albo
-wysłać e-maila z zapytaniem na adres : listy@gazetaolsztynska.pl
-Pytanie z odpowiedzią opublikujemy na stronach "Nasze Warmii"
No i jest pomysł dla radnych Kowalskiego i Abaki...muszą zaprosić do DM telewizję...hehehehehe...a w obecnej sytuacji to chyba najlepiej tv Trwam...hehehehe... ino muszą się spieszyć, bo niedługo wybory...i świat może nie zdążyć poznać historii heroicznej walki tych radnych z uosobieniem zła, prawdziwym synem szatana, burmistrzem...walki o dobro i spokojne, dostatnie życie mieszkańców DM i okolic oczywiście...hihihihiih
pozdrawiam
bez znieczulenia Gość
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 9:27 am
Suissman-mówisz zaprosic telewizję Trwam dobry pomysł mi dałeś ,widzisz to dobry pomysł .Zaproszę ich w sumie ciekawie może być i to już biorę się za pisanie emaila do nich,a nóż ich zainteresuję czymś ciekawym
gość Gość
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 1:05 pm
Uważam, że Pan A. podejmując jakikolwiek temat nic mądrego do dyskusji nie wnosi, zero treści, sama krytyka! Im mniej rozumie tym głośniej krzyczy!!! z posiedzenia Rady zrobił sobie spektakl, w którym zawsze chce grać główną rolę.
Rada dla Pana A.: Nie mów nigdy wszystkiego co wiesz, ALE WIEDZ ZAWSZE WSZYSTKO CO MÓWISZ !!!!!
Suissman-mówisz zaprosic telewizję Trwam dobry pomysł mi dałeś ,widzisz to dobry pomysł .Zaproszę ich w sumie ciekawie może być i to już biorę się za pisanie emaila do nich,a nóż ich zainteresuję czymś ciekawym
tiaaaa....to jeden z wielu moich dobrych pomysłów...ale niestety...nikt nie chce mnie tu słuchać...heheheheheh
aaa...i mogę ci jeszcze poradzić, żebys też Radio M zaprosił...oni to mają siłę przebicia...
Gość napisał/a:
Uważam, że Pan A. podejmując jakikolwiek temat nic mądrego do dyskusji nie wnosi, zero treści, sama krytyka! Im mniej rozumie tym głośniej krzyczy!!! z posiedzenia Rady zrobił sobie spektakl, w którym zawsze chce grać główną rolę.
hmmm...widzę ze nie tylko ja to zauważyłem....
Gość napisał/a:
Rada dla Pana A.: Nie mów nigdy wszystkiego co wiesz, ALE WIEDZ ZAWSZE WSZYSTKO CO MÓWISZ !!!!!
hmmm..radaponiekąd słuszna...lecz zastanawiam się, czy nie za dużo od naszego kochanego radnego wymagasz...hihihihihih
trele Gość
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 4:51 pm
Nie macie racji. Radny AA jest bardzo mądry, elokwentny, każdy temat nie jest Mu obcy. Jest to wzór radnego. Ja zaś mam pytanie, to wobec tego co myślicie o radnym Suchenku. Nigdy nie zabrał głosu, głosuje jak Mu karze Strękowski i Ślimak. Zero inteligencji, tylko czeka na nagrodę od Burmistrza w postaci dofinansowania Stowarzyszenia "POJEZIERZE". Fe nieładnie i nie po katolicku, takie zakłamanie. Czas na opamiętanie , zresztą będą rekolecje wielkopostne. Czas na zmianę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum