Księgarnia internetowa Solaris - Fantastyka ze świata i okolic
Dobre Miasto.org Forum Dobre Miasto.org
www.dobremiasto.org

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Następny
Sesje Rady Miejskiej (zbiorczy)

Jak oceniasz prace naszych radnych ? (głosowac moga tylko zarejestrowani uzytkownicy)
Pozytywnie
20%
 20%  [ 5 ]
Negatywnie
60%
 60%  [ 15 ]
Nie mam zdania na ten temat
20%
 20%  [ 5 ]
Głosowań: 25
Wszystkich Głosów: 25

Autor Wiadomość
jojo
Gość
PostWysłany: Wto Mar 07, 2006 1:41 pm   DM mały pierdolnik...

Na początku zaznaczam że nie mieszkam i nigdy nie mieszkałem w waszym mieście a czytam te opowieści ze zwykłej ciekawości i dla rozweselenia i zauważam wielce zabawne zależności tj im mniejsza dziura tym więcej w niej syfu. Wydawałoby się że taka mała popierdułka z dala od wielkomiejskiego zgiełku może dać tylko radość i przyjemność z zamieszkiwania jej nic bardziej mylnego bo skoro w telewizji ciągle o kaczorach mówią to i my jakiś bajzel u siebie mieć musimy coś tam zawsze znajdziemy o czymś tam pogadamy uśmiechy przeanalizujemy a może też niechcący dupę poliżemy tylko ludzie PO CO WAM TO WSZYSTKO? Na prawdę kręci was to gówna roztrząsanie? Małe jest piękne tylko żeby zadupiem nie trącało...
Przejdź na dół

Zuzanna
Gość
PostWysłany: Wto Mar 07, 2006 2:44 pm   

Jijo, proponuję, żebyś te swoje niewymownie inteligentne komentarze rozsyłał w swoim pierdolniku (to cytat). Exclamation
Powrót do góry

sCarY Płeć:Mężczyzna
Wielki Mistrz Zakonu Marii

PostWysłany: Wto Mar 07, 2006 9:58 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jojo, ale [zwlaszcza] w tym temacie nie wypowiadaja sie zazwyczaj tzw. 'zwykli mieszkancy', tylko raczej osoby, ktorym daleko brakuje do bezstronnosci. I mam nadzieje, ze wlasnie ow zwykly mieszkaniec ma te wszelkie gierki, raczej miernej jakosci, gdzies [noo, ja mam Wink]. Nikt, kto ma chociaz odrobine rozsadku w glowie, nie lyknie tekstow o tym, ze burmistrz klamie, a ktorys z radnych to zacietrewiony oszolom. Bo czy ktokolwiek wierzy nieznajomemu na slowo? Coz, mi mama dawno temu powiedziala, zeby nie wierzyc i mysle, ze wiele mam tak powiedzialo swoim dzieciom - to jest naturalne i proste. No, ale nie zamierzam zabronic krzykaczom krzyczec - zawsze fajnie sie posmiac Suszę zęby.

Poza tym, kto mowi, ze wielkomiejski zgielk nie moze dac radosci i przyjemnosci Wink?

Numer Gadu-Gadu
2757332

jojo
Gość
PostWysłany: Sro Mar 08, 2006 8:29 am   

No to trochę zaczynam kumać ten wątek to przedłużenie obrad w wersji weneckiego karnawału (w maskach na twarzach) tylko nigdy nie skumam kto jest kto a może bardziej zorientowani dołączą jakąś ściągę będzie jeszcze weselej może na początek OBSERVER jakieś skojarzenia?
Acha jeszcze do tej Pani Z (chyba bo może też przebieraniec) to forum publiczne więc i papuas może o waszej mieścinie poczytać i coś dopisać...
Powrót do góry

suissman
Marszalek
Marszalek

PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 11:41 am    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No proszę...i już jest weselej...
ale...Jojo...pomyśl, o czym niby można pisac na tym forum? co jak nie nasza kochana rada (tzn zasiadający w niej obywatele) dostarczy nam tyle radości...i tylu wzruszeń...heheheheheheh
Hmmm..tak myślę....może Jojo zaproponuj jakis temat...hihihi...tylko taki, zeby i papuasi mogli go poczytać, zrozumieć i nawet jakiś komentarz może dodać...hihihih
Pozdrawiam.

A co do zdjęcia masek...hmm... pomysł dobry...ale chyba niektórzy piszący tu nie będa na tyle odważni, zeby sie ujawnić...i będą to niestety akurat ci, których tożsamośc poznalibysmy najchętniej...

jojo
Gość
PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 1:06 pm   

a ja myślałem raczej o typowaniu przez innych, zgadywaniu kto jest kto a nie o przyznawaniu się bo to na pewno by nie przeszło, co do papuasów to nazwa ta brzmi świetnie ale za cholerę nie kojarzę w jakim oni języku mogą się porozumiewać ale przy bełkocie bardzo poważnych wypowiedzi na tematy bardzo poważne myślę że i język papuasów wypadłby nieźle, co do rady to czytam o KILKU jak rozumiem najbardziej wpływowych osobach ale rada liczy chyba więcej osób czy nie lepiej zamiast wałkować pyskówki dwóch czy też trzech panów to zdopingować konstruktywną krytyką pozostałych radnych? a może się mylę może cała rada zapieprza aż furczy a tylko ci pyskacze nic nie robią tylko się kłócą? acha jeszcze o tej Pani Z zapomniałem: wszystkiego najlepszego z okazji WCZORAJSZEGO DNIA... i pytanie czy dobrze kojarzę ZUZANNĘ z J-23?
Powrót do góry

Zuzanna
Gość
PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 2:09 pm   

Za życzenia dziękuję, choć nie obchodzę tego święta. Trochę mi to pachnie minionym ustrojem. Mylisz się, ja nie jestem j-23, a ty z pewnością nie jesteś biernym, oddalonym obsewatorem. Za bardzo się angażujesz. I nawet rozumiem, dlaczego sie podajesz nie za tego, kim jesteś. Niby tak obiektywnie , na podstawie samych tylko wpisów wyrobiłeś sobie tek mocno ugruntowane zdanie na temay jednej opcj? A jeśli nawet- to nie zastanawia cię fakt, dlaczego tak wiele 0osób wypowiada sie krytycznie na temat burmistrza i jego kliki?Jeśli rzeczywiście jeteś tylko obserwatore, prponuje doskładnie zapoznać się z faktami, a dopiero potem wypowiadać.
Pa,Pa!! Suszę zęby Suszę zęby Suszę zęby
Powrót do góry

suissman
Marszalek
Marszalek

PostWysłany: Pią Mar 10, 2006 3:17 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jojo...masz rację, komentuje się tu pyskówki (trafna nazwa!) kilku tylko członków rady, ale powiedz sam, co ciekawego i godnego uwagi jest w milczeniu pozostałych? I czy naprawdę wierzysz ze "konstruktywna krytyka" na tym forum zmotywuje ich do lepszej pracy (czy może w ogóle do pracy)?
No ale z drugiej strony to moze i lepiej...bo jak teraz patrzę na pracę tych od pyskówek, to boję się pomyśleć co by się działo jakby i pozostali zaczęli tak samo...hihihiih..
Aaaa....Zuzanna...jestem pewny ze mylisz się co do Jojo.
Pozdrawiam.

Wars
Gość
PostWysłany: Czw Mar 23, 2006 9:26 pm   

"Jeżeli jesteś mieszkańcem powiatu olsztyńskiego i chcesz zapytać o coś władze(Burmistrza;wójta;komendanta policji;prezesa spółdzielni mieszkaniowej)
MOŻESZ TO ZROBIĆ ZA POSREDNICTWEM 'NASZEJ WARMII' tygodnika powiatu olsztyńskiego,ukazującego się w czwartki z "Gazetą Olsztyńską"
- wystarczy zadzwonić w godzinach 8-17 pod numer telefonu 089 539 76 40 lub
089 539 76 48
albo
-wysłać e-maila z zapytaniem na adres : listy@gazetaolsztynska.pl
-Pytanie z odpowiedzią opublikujemy na stronach "Nasze Warmii" Surprised
Powrót do góry

sCarY Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon Mar 27, 2006 1:28 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak w ramach ciekawostki - co sie ostatnio dzialo w nowym miescie lubawskim i ilawie

Numer Gadu-Gadu
2757332

suissman
Marszalek
Marszalek

PostWysłany: Pon Mar 27, 2006 11:51 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i jest pomysł dla radnych Kowalskiego i Abaki...muszą zaprosić do DM telewizję...hehehehehe...a w obecnej sytuacji to chyba najlepiej tv Trwam...hehehehe... LOL ino muszą się spieszyć, bo niedługo wybory...i świat może nie zdążyć poznać historii heroicznej walki tych radnych z uosobieniem zła, prawdziwym synem szatana, burmistrzem...walki o dobro i spokojne, dostatnie życie mieszkańców DM i okolic oczywiście...hihihihiih
pozdrawiam

bez znieczulenia
Gość
PostWysłany: Sro Mar 29, 2006 9:27 am   

Suissman-mówisz zaprosic telewizję Trwam dobry pomysł mi dałeś ,widzisz to dobry pomysł .Zaproszę ich w sumie ciekawie może być i to już biorę się za pisanie emaila do nich,a nóż ich zainteresuję czymś ciekawym
Powrót do góry

gość
Gość
PostWysłany: Sro Mar 29, 2006 1:05 pm   

Uważam, że Pan A. podejmując jakikolwiek temat nic mądrego do dyskusji nie wnosi, zero treści, sama krytyka! Im mniej rozumie tym głośniej krzyczy!!! z posiedzenia Rady zrobił sobie spektakl, w którym zawsze chce grać główną rolę.

Rada dla Pana A.: Nie mów nigdy wszystkiego co wiesz, ALE WIEDZ ZAWSZE WSZYSTKO CO MÓWISZ !!!!!
Powrót do góry

suissman
Marszalek
Marszalek

PostWysłany: Sro Mar 29, 2006 4:10 pm    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gość napisał/a:
Suissman-mówisz zaprosic telewizję Trwam dobry pomysł mi dałeś ,widzisz to dobry pomysł .Zaproszę ich w sumie ciekawie może być i to już biorę się za pisanie emaila do nich,a nóż ich zainteresuję czymś ciekawym

tiaaaa....to jeden z wielu moich dobrych pomysłów...ale niestety...nikt nie chce mnie tu słuchać...heheheheheh
aaa...i mogę ci jeszcze poradzić, żebys też Radio M zaprosił...oni to mają siłę przebicia...
Gość napisał/a:
Uważam, że Pan A. podejmując jakikolwiek temat nic mądrego do dyskusji nie wnosi, zero treści, sama krytyka! Im mniej rozumie tym głośniej krzyczy!!! z posiedzenia Rady zrobił sobie spektakl, w którym zawsze chce grać główną rolę.

hmmm...widzę ze nie tylko ja to zauważyłem....

Gość napisał/a:
Rada dla Pana A.: Nie mów nigdy wszystkiego co wiesz, ALE WIEDZ ZAWSZE WSZYSTKO CO MÓWISZ !!!!!

hmmm..radaponiekąd słuszna...lecz zastanawiam się, czy nie za dużo od naszego kochanego radnego wymagasz...hihihihihih

trele
Gość
PostWysłany: Sro Mar 29, 2006 4:51 pm   

Nie macie racji. Radny AA jest bardzo mądry, elokwentny, każdy temat nie jest Mu obcy. Jest to wzór radnego. Ja zaś mam pytanie, to wobec tego co myślicie o radnym Suchenku. Nigdy nie zabrał głosu, głosuje jak Mu karze Strękowski i Ślimak. Zero inteligencji, tylko czeka na nagrodę od Burmistrza w postaci dofinansowania Stowarzyszenia "POJEZIERZE". Fe nieładnie i nie po katolicku, takie zakłamanie. Czas na opamiętanie , zresztą będą rekolecje wielkopostne. Czas na zmianę.
Powrót do góry

Strona 11 z 13 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Następny
Odpowiedz do tematu