Wysłany: Pią Lip 02, 2004 2:07 pm Nowy bus Boczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
od kilku dni po naszym mie?cie porusza się nowy bus Boczków!!!! jest to wydarzenie na skale ?wiatow?.otóż do tej pory państwo Boczkowscy poruszali się dwoma złomami,w których unosił się nie?wieży zapach.widać przewóz osób na trasie DM-Olsztyn jest bardzo opłacalny.tak trzymać!!! w końcu wchodzimy do Europy.nowy bus jest koloru białego,w ?rodku jeszcze nie byłem ale z daleka wygl?da o wiele lepiej niż poprzednie busy Boczków.serdeczne gratulacje !!!
Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2004 Posty: 304 Skąd: jasne, że Dobre
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 12:00 am
qrcze, to jednak nie miałam halucynacji też widziałam! a się zdziwiłam niemało..... a oczy to mi o tak wyszły: hehe...
?więty Gość
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 2:21 pm
Moze bus z zewn?trz wygl?da nie bardzo ale w sumie jest całkiem całkiem, miałem okazje już sie nim przejechać i jest spoko ale najleprza to była baba która wydarła się na kierowce, pasażerów na koniec trzasnęła dzrzwiami i se poszła mrucz?c pod nosem hehe a to wszystko że sobie kto? miejsce z przodu zaj?ł, no a busik całkiem całkiem spoko:)
Po prostu ja ... Gość
Wysłany: Pon Lip 05, 2004 7:43 pm Nowy bus Boczków ...
[b] Nareszcie Boczki zakupili nowe samochody ( z tego co wiem to sa dwa w kolorze bialym) i poziom jazdy do Olsztyna sie poprawi.Tylko proponowal bym zmienic kierowce, szczegolnie starszego boczka oddac do muzeum jako eksponat (wzór komunistycznego kierowcy).Tylko czekac jak zamontuja dziesiatki lampek i lampeczek, ze dwie choinki i bedzie ok.Aha i jeszcze CB radio ( Mirek Mirek zglos sie... szszszszszszsz ...)
a ołtarzyk ?mierci? ciekawe czy tez bedzie haha to to jest klimat siada sie w busie a tam przy lusterku ołtarzk haha, chyba podczas jazdy trzeba sie modlic zeby bus dojechal na miejsce zeby na pol nie pękł , a w teraz muzyka sie poprawila "majteczki w kropeczki" leca haha
Gość
Wysłany: Wto Lip 06, 2004 11:48 am
pozdrowienia z Deutchland dla calego D.M. juz nie moge sie doczekac jak przejae sie nowym sprzetem boczka
info Gość
Wysłany: Sro Lip 07, 2004 4:50 pm Re: Nowy bus Boczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
obserwator napisał/a:
od kilku dni po naszym mie?cie porusza się nowy bus Boczków!!!! jest to wydarzenie na skale ?wiatow?.otóż do tej pory państwo Boczkowscy poruszali się dwoma złomami,w których unosił się nie?wieży zapach.widać przewóz osób na trasie DM-Olsztyn jest bardzo opłacalny.tak trzymać!!! w końcu wchodzimy do Europy.nowy bus jest koloru białego,w ?rodku jeszcze nie byłem ale z daleka wygl?da o wiele lepiej niż poprzednie busy Boczków.serdeczne gratulacje !!!
[
Przedwczesna Wasza rado?ć. Wczoraj widziałem, jak jeden z busów stal rozbity na lawecie. Szkoda, że się nim nie przejechałem. Taka kulturalna była obsługa, szczególnie starszego. Marzenie. Czułem się jak za komunizmu, z Panem Boczkiem w roli głównej. Pan i władca autobusu PKS.[/i]
Wysłany: Sro Lip 07, 2004 8:49 pm
nieee.... ale chyba nie powiesz, że to był ten nowy? w sumie może nie.. bo wracałam nim z olsztyna o 22.20. młody boczek jechał. zapach wci?ż ten sam... tylko muzyki tradycyjnej brak........ :/
obserwator Gość
Wysłany: Pią Lip 09, 2004 1:22 pm
ogłaszam wszem i wobec że nowy bus Boczka nie miał zadnej kolizji i jest cały i zdrowy!!!! dzisiaj widziałem w południe jak stary boczek (pan Teofil) wsiadał do busa i szykował sie w podróz do Olsztyna.
ale zeby bylo ciekawie dostarcze wam nowych swiezych wiadomosci, a wiec DZISIAJ WIDZIALEM JESZCZE JEDEN NOWY BUS BOCZKA CZYLI TERAZ = 2 HAHA ALE JAJA, SA TAKIE SAME 2 BIALE MERCEDESY Z LOGO "FIRMY" BOCZKOW NA PRZEDNICH DRZWIACH.
Wysłany: Sob Lip 10, 2004 9:37 pm
o qrcze same dobre wie?ci!
Gość
Wysłany: Pon Lip 12, 2004 5:00 pm ***
Jest to wspaniala wiadomosc!!W koncu nie trzeba bedzie stac i czekac az szanowny Pan Boczkowski odjedzie i wsiadac do kolejnego busu!!Zwlaszcza zima bylo to uciazliwe!! A "oltarzyk smierc"powinien nadal tam byc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum