hehe nono pan boczu? postarał sie, jednak promocja nie jest stała, dzi? jechałam z tolkiem i musiałam zapłacić 3 zlote i jeszcze stalam no a co do cyrku urzadzonego w busie panow boczkow to już powoli sie zapełnia strzelnica i łupy do zdobycia, hehe
ais Gość
Wysłany: Pon Wrz 13, 2004 11:00 am
Jasne ze bez powodu sie tak odezwal. Pan sie zapytal tylko czy ten bus do dobrego miasta jedzie. Powaga!!
Gość
Wysłany: Czw Wrz 16, 2004 1:33 pm
Czy ktos posiada rozklad jazdy busow zarowno olsztynskich jak i lidzbarskich? Proponuje zamiescic taki rozklad na stronie. Na pewno bedzie bardzo przydatny i uzyteczny.
Wiek: 26 Dołączył: 01 Kwi 2004 Posty: 934 Skąd: Dobre Miasto
Wysłany: Czw Wrz 16, 2004 1:41 pm
Ja mam rozkaład na busy Kobusa ale z tamtego roku wiec nie wiem czy s? aktualne. Jak kto? ma ten rozkaład to niech pode?le a zamie?cimy go na stronce!!
Czy ktos posiada rozklad jazdy busow zarowno olsztynskich jak i lidzbarskich? Proponuje zamiescic taki rozklad na stronie. Na pewno bedzie bardzo przydatny i uzyteczny.
No to Dee Dee masz bojowe zadanie do wykonania...
_________________ "W jaki mieście w tym roku odbywa się "Festiwal Filmowy Cannes" ? -"-Cristina Aguilera
raver Gość
Wysłany: Pią Wrz 17, 2004 1:30 pm No i co z tego,samochody to nie wszystko teraz pora zadbać..
...o siebie,samochody maja nowsze ale staremu Boczkowi jak ?mierdzialo z ryja tak ?mierdzi dalej,pet w zębach,gęba nieogolona i sie jedzie dalej.Tak samo z mlodym,tlusty wlos,czarne pazury a fuuuuuuu.Ciekawe kiedy jeszcze stuninguja te swoje busy tak jak kiedys Nyski i Transity buahahahahaha
Wysłany: Pią Wrz 17, 2004 9:05 pm
Dee Dee napisał/a:
Zamie?ciłem rozkład jazdy busów na stronce w Info!! Rozkład nadesłała nam Lilith. Wielkie dzieki!!
Wiek: 25 Dołączył: 01 Kwi 2004 Posty: 1461 Skąd: Stolec_a, czasem Good Village
Wysłany: Sob Lis 06, 2004 2:52 pm Re: No i co z tego,samochody to nie wszystko teraz pora zadb
raver napisał/a:
Ciekawe kiedy jeszcze stuninguja te swoje busy tak jak kiedys Nyski i Transity buahahahahaha
Juz u mlodego boczka pojawiaja sie pierwsze powazne elementy oltarzyku smierci . Nie mowiac o glosnikach w 'suficie', ktore maja do siebie to, ze ich glowna aktywnoscia jest cisza przeplatana roznymi bzyknieciami []. Jeszcze rok, dwa i wszystko wroci do normy
Wysłany: Sro Lis 10, 2004 11:34 pm
No dzisiaj to miałem niezł± spinę jak z boczkiem jechałem. A to wszystko przez wypadek przed Spręcowem jad±c z Olsztyna. Po kolei:
-wyjeżdzamy z Olsztyna dowiadujemy się że jest jaki¶ wypadek
-przed nami i za nami straż, dĽwigi i policja (fajnie kolorowo )
-mniej kolorowo dyło gdy dojechali¶my do mniejsca wypadku i tu sprzeczne informacje jeden mówi że godzina drugi że 4!!!
-okazalo się że cysterna z bezyn± udeżyła w nowe barierki
-i ... co robic czy wracac czy czekać
-boczek dyskutuje przez radio naradza się i wreszcie jest decyzja mimo że nie zna drogi spróbujemy pojechać przez Ługwałd
-i dopiero teraz zaczyna sie koszmar
-mimo ze przez radio młody boczek dyktuje mu droge to jednak nie mamy pewno¶ci czy dobzre jedziemy
-droga staje sie zoraz bardziej w±ska i wyboista
-nagle stajemy prawie las nie wiadomo gdzie jechać!!
-boczek wyskakuje z busa i szuka pomocy wsród tutejszych mieszkańsów
-okazuje sie ze droga jest ale tak twierdził tylko kompletnie pijany gospodarz jednej z chałup
-ryzyko jedziemy !!!
-jeden dół, drugi dół!!! kobiety w busie piszcz±!!! czy utkniemy.. nie maszyna boczka wytrzyma wszystko!!!
-jako¶ wyjechali¶my ale naprawde nie bylo wesoło, niewiele brakowało a utknęliby¶my w ¶rodku lasu
No dzisiaj to miałem niezł± spinę jak z boczkiem jechałem. A to wszystko przez wypadek przed Spręcowem jad±c z Olsztyna. Po kolei:
-wyjeżdzamy z Olsztyna dowiadujemy się że jest jaki¶ wypadek
-przed nami i za nami straż, dĽwigi i policja (fajnie kolorowo )
-mniej kolorowo dyło gdy dojechali¶my do mniejsca wypadku i tu sprzeczne informacje jeden mówi że godzina drugi że 4!!!
-okazalo się że cysterna z bezyn± udeżyła w nowe barierki
-i ... co robic czy wracac czy czekać
-boczek dyskutuje przez radio naradza się i wreszcie jest decyzja mimo że nie zna drogi spróbujemy pojechać przez Ługwałd
-i dopiero teraz zaczyna sie koszmar
-mimo ze przez radio młody boczek dyktuje mu droge to jednak nie mamy pewno¶ci czy dobzre jedziemy
-droga staje sie zoraz bardziej w±ska i wyboista
-nagle stajemy prawie las nie wiadomo gdzie jechać!!
-boczek wyskakuje z busa i szuka pomocy wsród tutejszych mieszkańsów
-okazuje sie ze droga jest ale tak twierdził tylko kompletnie pijany gospodarz jednej z chałup
-ryzyko jedziemy !!!
-jeden dół, drugi dół!!! kobiety w busie piszcz±!!! czy utkniemy.. nie maszyna boczka wytrzyma wszystko!!!
-jako¶ wyjechali¶my ale naprawde nie bylo wesoło, niewiele brakowało a utknęliby¶my w ¶rodku lasu
Uffff to była długa podróż z Olsztyna.
eeeee szkoda , że mnie tam nie było
Przynajmniej miałe¶ rozrywkowy wieczór...
_________________ "W jaki mieście w tym roku odbywa się "Festiwal Filmowy Cannes" ? -"-Cristina Aguilera
Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2004 Posty: 304 Skąd: jasne, że Dobre
Wysłany: Sro Lis 10, 2004 11:46 pm
nas to od razu policja skierowała z dywit na ługwałd
mało hardcorowy wieczór wyjechalam 21:30 z olsztyna i 22:30 dopiero w domu byłam
a polna droga była naprawdę ¶wietna :p
_________________ "Kobieta musi być złem - szczęśliwy, kto wziął zło najmniejsze."
Wiek: 25 Dołączył: 01 Kwi 2004 Posty: 1461 Skąd: Stolec_a, czasem Good Village
Wysłany: Czw Lis 11, 2004 12:06 am
Oooooj, amatorka u Was . Moj bus zostal przy granicy olsztyna wyprzedzony przez pedzaca policje i straz pozarna i byl 6-7 w kolejce przed wypadkiem. My na szczescie mielismy madrego kierowce, ktory po otrzymaniu informacji od policjanta, ze bedziemy czekac co najmniej godzine, podjal szybka decyzje o jezdzie przez tulawki. Droga tez nie byla latwa, ale blisko jej bylo do czegos co mozna w ogole bylo nazwac 'droga'. W ten piekny sposob podroz zajela okolo godziny [uwzgledniajac ok. 10 minut postoju na miejscu wypadku] .
Zrobie od razu mala kryptoreklame i powiem, ze byl to taki jasnoniebieski bus firmy pana K. . No a co do smoczej opowiesci, to pozostaje zaproponowac boczkowi zrobienie jakiegos fajnego napisu na busie, np. 'W cene biletu wliczone niezapomniane przygody'
No a co do smoczej opowiesci, to pozostaje zaproponowac boczkowi zrobienie jakiegos fajnego napisu na busie, np. 'W cene biletu wliczone niezapomniane przygody'
Albo niech wyda okoliczno¶ciowe koszulki z napisem : "I`ve survived Boczek`s trip in to the wildlands"
Nie s±dzicie, że te opowie¶ci o busach Boczka zaczynaj± robić się już troszku nudne?I tak jeĽdzicie tymi busami do Olsztyna, więc wydaje mi się, że Wasze gadanie na temat stanu technicznego busów i przetrwaniu po jeĽdzie z Panem Boczkowskim jest bardzo zbędne.Narka.
_________________ Love is most important thing on this fucking world...
raver -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob Lis 13, 2004 1:46 am
Deathmetal napisał/a:
Nie s±dzicie, że te opowie¶ci o busach Boczka zaczynaj± robić się już troszku nudne?I tak jeĽdzicie tymi busami do Olsztyna, więc wydaje mi się, że Wasze gadanie na temat stanu technicznego busów i przetrwaniu po jeĽdzie z Panem Boczkowskim jest bardzo zbędne.Narka.
Moze co niektorym w tym i Tobie pasuje zacapiony pan Boczek zarowno senior jak i junior i zacapiony jego bus.Niektorzy nie maja wyboru i musza jechac z Boczkiem,bo akurat nikogo normalnego nie ma pod reka.Moj kolega kupe czasu jezdzil u Szpyrki i jezeli mial kurs zaraz po Boczku to ludzie celowo czekali na niego a bus Boczka odjezdzal minimalnie zaladowany,przez co Boczek mial pretensje ze kolega klientow mu odbiera buahahaha,a recepta byla prosta,ogolic zacapiona morde,nadrobic brakujace braki w uzebieniu i przed praca wziac prysznic no i troszke zamiesc busa ewentualnie zmienic w nim firanki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum